Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Малък Извор продава и отдава под наем

Малък извор е планинско село, разположено сред великолепната природа на Тетевенския Балкан. Малък извор е село в традиционно-битов стил в община Ябланица, Област Ловеч, близо до Гложенския манастир. В началото на селото тръгва еко пътека, която, минавайки през манастира, достига до пещерата Моровица.

Покупката на имот в Малък извор в момента е добър ход, защото цените там в момента са изключително привлекателни. В селото има всичко необходимо за да можете да прекарвате там ваканцията си или за целогодишно живеене. Покупката на къща, земя или вила в района на Малък извор е разумна стъпка, тъй като цените са изгодни, а великолепната природа със сигурност ще ви помогне да се отпуснете и да релаксирате.

Поради размера на селото предлагането на недвижим имоти не е голямо, но ние можем да намерим за вас къщата, вилата или парцела, който търсите. Офертите на имоти за покупка и наем в района на село Малък извор са разнообразни и ще задоволят всеки вкус и бюджет. В по-големите градове в района освен оферти на къщи има и апартаменти и жилища за продажба и под наем.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Малък Извор?

Изпратете запитване