Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Маринка продава и отдава под наем

Село Маринка се намира на около 10 км южно от гр. Бургас и на 5 км. от плажната ивица на Крайморие. Разположението му е изключително благоприятно, а близостта му до големия град, добрата инфраструктура и развиващото се строителство го правят едно от най-атрактивните локации за живеене и покупка на имот - къща, вила или парцел земя.

Това, което прави селото още по-привлекателно е, че се очаква то да стане квартал на град Бургас в близко бъдеще. В селото вече има построени нови вилни селища, в които живеят чуждестранни граждани. Покупката на недвижим имот в село Маринка и в околността е разумна инвестиция в бъдещето, тъй като цените на имотите там се очаква да нарастват.

Предлагането на недвижими имоти в село Маринка не е изключително голямо, но ние можем да намерим за вас къщата, вилата или парцела, който търсите. Офертите на имоти за покупка и наем в района на село Маринка са разнообразни и ще задоволят всеки вкус и бюджет. В по-големите градове в района освен оферти на къщи има и апартаменти и жилища за продажба и под наем.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Маринка?

Изпратете запитване