Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Завръща се интерсът на чуждестранните купувачи - интервю с Полина Стойкова по Bloomberg TV Bulgaria

2017-03-29   |  bloombergtv.bg

Материал: bloombergtv.bg

За Brexit, чуждестранния интерес, цените на имотите в София и страната, както и за това как се печели доверието на клиентите, какво е да си доверен брокер и за отворените позиции за кариерно развитие при нас - интервю с Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES:

Завръща се интересът на чуждестранните купувачи на имоти в големите градове в страната с цел инвестиция. В комбинация с тенденцията при банковото кредитиране този фактор влияе положително на пазара на имоти. Това коментира Полина Стойкова от Bulgarian Properties в редовната рубрика "Доверен брокер" на предаването "В развитие" с Делян Петришки.

В българските курорти се наблюдават атрактивни цени на имотите, а българските все повече се ориентират към покупка на ваканционно жилище, отбеляза експертът. Вторичният пазар в момента е много по-привлекателен, тъй като има много добри предложения, започващи от 15 хил. евро, поясни тя. "За първите три месеца от началото на година покупките на имоти в Слънчев бряг от български граждани достигат 30%", отбеляза тя.

Стойкова коментира още, че като база за цените на жилищните имоти в София се очертава 1 хил. евро средно на кв. м. Всички индикации сочат, че тази основа ще бъде устойчива, коментира тя.

Вижте интервюто, излъчено по BloombergTV:



Вижте нашите имоти ново строителство в София

Вижте нашите оферти в морските курорти

Вижте имотите за продажба в планински курорти


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване