Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Пет от най-атрактивните жилищни проекти в София

2019-02-13   |  profit.bg

През последното тримесечие на 2018 г. в София са въведени в експлоатация 53 сгради с 307 жилища в тях, сочат данни на Националния статистически институт. Това е доста по-малко спрямо новото строителство във Варна, Пловдив и Бургас, показва справка на Profit.bg.

Въпреки липсата на столицата в топ 3 на градовете с най-много въведени в експлоатация жилища, тя компенсира с челно място при издадените разрешителни за строеж на нови сгради, които само за периода 1 октомври – 31 декември на 2018 г. са 328 на брой.

През последните три месеца в София са завършени 9411 сделки с недвижими имоти, а за цялата 2018 г. покупко-продажбите на жилища са 28 232.

28 175 са продажбите за 2017 г., сочат данни на имотния регистър към Агенцията по вписванията.

Или иначе казано – среднодневно през 2018 г. в София са се продавали по над 77 жилища.

Днес ще ви покажем пет от най-търсените нови жилищни проекти, представени ни от BULGARIAN PROPERTIES. Вижте ги:

Модера Резидънс – затворен комплекс със собствен парк

Комплекс Модера Резидънс е разположен на тиха и спокойна улица, пряка на бул. Симеоновско шосе, с директен достъп до самия булевард, в края на квартал Витоша, на пешеходно разстояние от магазин „Фантастико“.

С бърз достъп е до Околовръстния път на столицата и съвсем близо до спирка на градски транспорт за автобуси 67, 111, 122 и един от най-големите молове – Ринг мол, с лесен достъп до Парадайс Център, Кино Арена, Бизнес Парк София, природен парк Витоша и централната част на София.

Районът се превръща в привлекателен квартал и предпочитано място за живеене заради близостта на планината и удобните връзки с центъра на столицата.

Сградите в този ексклузивен проект ще са на 4 етажа плюс терасовиден етаж, разположени в паркова среда с изключителна гледка към Витоша. Бъдещите собственици могат да избират между налични апартаменти с една, две, три спални или студиа. Цените са между 581 и 953 евро/кв.м.

Vitosha View – с изглед към планината

Емблематичният комплекс за кв. Кръстова вада е сред най-добрите нови проекти в столицата. През 2018 г. се продаваше активно сграда D на проекта, а вече са налице и първите собственици на жилища в сграда E.

Гледката към Витоша, както и отличната инфраструктура и високият клас на строителството, правят Vitosha View отлично място за живот в София. Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобуса са на по-малко от 100 метра от Vitosha View.

Park View Residence – централен район, в близост до метро

Нов луксозен жилищен комплекс с подземни гаражи, паркоместа, търговски площи и разнообразие от апартаменти, със стилна визия в централната част на район Сердика, в Зона Б-17 на кв. Банишора. Районът е с висок инвестиционен потенциал и развита инфраструктура, с бърз и лесен достъп до центъра на града.

Освен отлична комуникативност, районът е предпочитан за живеене и инвестиции поради наличието на търговски вериги, Мол София, училища и детски градини, метростанции (на 10 минути пеша от метростанция Мария Луиза), здравни заведения, основни улици и булеварди - бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул.“ Сливница“, бул. „Константин Величков“, паркове и други удобства и услуги от ежедневието - супермаркети, ресторанти, кафенета и градинки, банки, услуги.

Жилищният комплекс е от затворен тип с контролиран достъп, вътрешен двор със зони за отдих, детска площадка и фитнес на открито, подземен и надземен паркинг, просторни входни пространства, фоайета и входове, достъпни за хора с увреждания - всички условия за комфортен и спокоен живот сред динамиката на големия град.

Жилищата - двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, са обособени в четири входа - А, Б и В – по 15 етажа, Вход Г – 10 етажа.

Жилищната сграда е проектирана от водещи архитекти, като се състои от 190 броя двустайни апартаменти, 89 броя тристайни апартаменти, 7 броя четиристайни апартаменти, 25 подземни гаража, 111 броя подземни паркоместа, надземни паркоместа и гаражи. Цени гараж - 15 000 евро, паркомясто - 10 000 евро и складови помещения.

Предлагат се гъвкави схеми на плащане, сред които и опция за покупка с ипотечен кредит с 10% самоучастие.

AMur Residence – на тиха улица близо до бул. България

Сградата е разположена на тихата ул. Мур, която същевременно е на метри от бул. България и осигурява удобен достъп до него.

Локацията е една от най-търсените в столицата – встрани от натоварения автомобилен трафик и с бърз достъп до всички градски удобства и до центъра на София.

Бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи с пейки и детска площадка във вътрешния двор на сградата, а на партерно ниво ще се помещават три магазина, един от които за хранителни стоки от веригата CBA.

Предвиден е сутерен и подземно ниво с паркоместа и мазета, достъпни чрез рампа, a 9-местен асансьор ще подсигурява топлата връзка към жилищната част.

Жилищата в Amur Residence са с площ от 65 до 215 кв. м, а цената, на която се предлагат, е от 934 до 1357 евро/кв. м.

Комплекс Царица Йоанна в Люлин 2 –ново жилище с Акт 16 на ниска цена

Комплексът е хит за купувачите, тъй като е ново строителство, завършено, с Акт 16 на цени, каквито нямат аналог на пазара.

Апартаментите се предават на шпакловка и замазка, с направени изводи за електричество и ВиК, с монтирани входни блиндирани врати и изградени трасета за климатици. Направено е окабеляване за телевизия, интернет, телефон, алармена система. Дограмата на прозорците е качествена PVC.

Комплексът разполага с четири блока с по два входа всеки. Най-малките жилища са с площ от 45 кв. м, докато най-големите – 330 кв. м.

Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен достъп, както и удобно придвижване с градски транспорт. В близост са разположени детски градини, както и основни и средни училища.

Цените в Царица Йоанна са от 650 до 690 евро за кв. м.

Вижте всички наши топ оферти ново строителство


  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване