Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

В-к 24 часа за новия комплекс на ул. Мур в София

2019-01-25   |  24chasa.bg

Изискванията на купувачите за новия им дом непрекъснато нарастват и все повече фактори стават водещи при избора.

До преди няколко години определяща беше изгодната цена. Сега цената е просто един от важните параметри на имота. Останалите са: качествени материали, функционално вътрешно разпределение и удобство при ползване, спокойствие и сигурност, осигурени от контролиран достъп до сградата, зелена околна среда по възможност със зони за игра и отдих, престижен район и комуникативно местоположение с наличен градски транспорт, налични удобства в района.

Всичко това намира олицетворение в новия луксозен комплекс, който вече се изгражда на ул. Мур, до бул. България.

Представяме ви AMur Residence

Проектът е плод на едногодишен труд и отлично взаимодействие между BULGARIAN PROPERTIES, като основен консултант и ексклузивен агент по продажбите, и инвеститора, архитекти, проектанти, дизайнери и изпълнители.

Комплексът е разположен на тихата ул. Мур, която същевременно е на метри от бул. България и осигурява удобен достъп до него. Локацията е една от най-търсените в столицата – встрани от натоварения автомобилен трафик и същевременно с бърз достъп до всички градски удобства и до центъра на София.

Бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи с пейки и детска площадка във вътрешния двор на сградата, а на партерно ниво ще се помещават три магазина, един от които за хранителни стоки от веригата CBA. Предвиден е сутерен и подземно ниво с паркоместа и мазета, достъпни чрез рампа, a 9-местен асансьор ще подсигурява топлата връзка към жилищната част.

Жилищата в AMur Residence са с площ от 65 до 215 кв. м, а цената, на която се предлагат, е от 934 до 1357 евро/кв. м.

Главен изпълнител на проекта е реномираната компания Pipe Systems. Строителството стартира в края на 2018 г. и напредва по план, като пълното завършване на комплекса е предвидено за юни 2020 г.

AMur Residence се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на имоти ново строителство. Купувачите не дължат комисионно възнаграждение на агенцията.

Вижте повече за AMur Residence тук


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване