Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Българските купувачи стъпват на пазара на ваканционни имоти (видео)

2017-07-06   |  bloombergtv.bg

Материал на Bloomberg TV Bulgaria

За интереса на българските клиенти към ваканционните имоти - интервю с Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES:

Българските купувачи тепърва стъпват на пазара на ваканционни имоти. Това коментира Полина Стойкова от Bulgarian Properties в ефира на "Бизнес старт" с Иван Нончев.

По думите ѝ се наблюдава стабилност на цените при пазара на ваканционните имоти. Преодолян е отливът на руските и британските купувачи, които поетапно биват заместени от български и други чуждестранни такива.

За последните пет години средните цени на ваканционните имоти в Слънчев бряг достигат нива от 500-550 евро на кв. м. Подобна е картината и в Банско, коментира Стойкова. "След драстичния спад на цените през 2009-2010 се наблюдава нормализиране в рамките на 360 евро на кв. м", добави експертът.

Вижте повече във видеото:



Вижте нашите оферти в морските курорти

Вижте имотите за продажба в планински курорти


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване