Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Изградиха луксозен ваканционен комплекс на брега на Дунав край Видин

2009-09-23   |  Деси Бакърджиева, Строителство Имоти, 21.09.2009

Наскоро бе въведен в експлоатация модерният апартаментен комплекс “Данубиа Бийч”, разположен на 28 км от Видин. Луксозният ваканционен обект е изграден на абсолютна първа линия, на самия бряг на река Дунав.

Новопостроената сграда се намира на главната улица в красивото село Симеоново. То е на основния път София-Видин и е едва на 5 км от международната пътна артерия Е-79, идваща от бъдещия Дунав мост 2, минаваща през столицата и стигаща до Гърция. Селото е уникално с това, че е ориентирано на изток. В близост до него пък има два речни острова, принадлежащи към територията на България.

Инвеститор на “Данубиа Бийч” е “Чобанов и Стоянов” ООД. Строителството е изпълнено от “Перфето Строй” ЕООД. “Бългериан Пропертис” ООД е агенцията с изключителни права за продажба на площите в обекта.

Сградата е проектирана от арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов от “Арт Ню Вижън”.

Архитектурният облик се характеризира с преобладаващи меки и овални форми в унисон със заобикалящата среда. Проектът е разработен като смесица между жилищен и туристически комплекс за целогодишно обитаване и комбинира природната красота на Дунав с множеството възможности за спорт и рекреация, като каране на лодка, риболов, водни ски, плуване, плажуване.

Разгънатата застроена площ на четириетажното здание е 2300 кв. м. Апартаментите са напълно завършени до ключ. Комплексът разполага и с много екстри. Той включва открит басейн с отделни зони за деца и възрастни, кафене, чудесно озеленена градина, детска площадка за игра, собствен речен понтон за слънчеви бани и пристан за лодки. На разположение на собствениците и гостите ще бъде и седемместна моторница.

“Данубиа Бийч” бе напълно завършен през август и вече работи за собственици, туристи и дългосрочни наематели. Управлението и отдаването под наем на обекта е поверено на “Пропърти Мениджмънт БГ” ООД.

Комплекс “Данубиа Бийч”

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване