Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Експерти: Имотният сектор излиза от кризата

2014-05-16   |  www.dom.dir.bg, 15.05.2014

„Имотният сектор е в процес на възстановяване, очакванията ни са за стабилност през следващите една-две години и плавен ръст след това”.

Това прогнозира Полина Стойкова, оперативен директор на BULGARIAN PROPERTIES по време на финансовия форум "Шумът на парите". Тя подчерта, че достъпността на жилищата спрямо дохода е най-добра за последните 10 години, но купувачите все още са предпазливи при тегленето на кредити за имот.

Никола Стоянов, управляващ партньор на ЛУКС ИМОТИ, коментира, че от 2010 г. насам се наблюдава стабилно нарастване на броя на сделките с луксозни имоти. „Процесът продължава и тази година, заедно с лек ръст в цените. Растежът не е голям, но показва твърда тенденция”.

Стоянов сподели, че въпреки временното затишие е спокоен за бъдещето на българските имоти сред руските граждани, които по думите му са близо 99% от купувачите в морските и ски курортите.

Вижте най-новите ни обяви от София

Получете предварително одобрение за кредит

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване