МЕДИИТЕ ЗА НАС

ЕВ Резидънс: Хитът на имотния пазар в кв. Витоша

http://profit.bg

Районът се превърна в хит сред предпочитаните квартали в София в последните години заради удобната пътна инфраструктура, близостта до центъра на София, паркове и зоологическата градина и не на последно място - по-ниските цени.

В квартала преобладава ниското застрояване на само нови сгради, обградени със зелени пространства. Голяма част от имотите във Витоша предлагат и гледки към планината.

Именно подобно е изложението на ЕВ Резидънс. Жилищата в модерната сграда са с южно или западно изложение, а местоположението й е на тиха улица, но същевременно в близост до основни пътни артерии на столицата.

Наличните жилища във втората част на ЕВ Резидънс се отличават с високо качество на строителството и се предлагат на цени от 58 300 евро за двустайните апартаменти и от 85 655 евро за тристайните.

Най-малките имоти пък са с площ от 62 кв. м, което прави цената им по-ниска от средните за София.

ЕВ Резидънс е разположена на ул. "21-ви век", в непосредствена близост до бул. „Г.М. Димитров“ и бул. „Симеоновско шосе“. Продажбите на жилища в сградата са поверени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES и се предлагат без комисиона за купувачите.

Акт 16 на сградата се очаква в края на настоящата година, като в долните снимки и видео можете да проследите с какви темпове и как върви строителството.

На новите собственици се предлагат и възможноси за закупуване на гаражи и паркоместа.

Във вътрешния двор е предвидено озеленяване с висока и ниска растителност по индивидуален проект. Архитектурната визия е съчетана със специфични архитектурни елементи и декоративни цветни мазилки.

За сигурността на живущите е предвидено 24-часово видеонаблюдение към всички входни точки на сградата.

В близост до EB Резидънс можете да намерите и супермаркети Фантанстико, Billa и Kaufland.

Райоът е подходящ и за инвестиция с цел отдаване под наем, тъй като търсенете в района на жилища е високо, информират от имотната агенция.

Все още има избор от наличности в комплекса, вижте тук  прочети повече статии

Коментари от клиенти
Подписах договор за покупка на студио в Балчик миналия месец (октомври 2010) и бих искал да ...
Имам удоволствието да кооперирам с двама от вашите брокери - Никола Чолаков и Никола Атков. ...
Здравейте, колеги! Благодарим ви за труда и професионалното отношение при презентирането и ...
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
Вижте селекция от най-добрите оферти за имоти на морето!
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Последни Новини
В нови сгради купуват първо двустайните

19/Март/2019
Катерина Ковачева, Труд, 19.03.2019

Наличните двустайни апартаменти в сградите ново строителство се изчерпват най-бързо. През 2018 г. двустайните имат най-голям дял от закупените жилища като в София те формират около 65% от общия обем на сделките. 25% от закупените жилища са тристайни, а едностайните са 8%, разказаха брокери на имоти.

Средният размер на апартаментите в София е 80 кв. метра. Според сметките на брокерит... прочети повече

Последни регионални новини
За ценителите: „София филм фест на брега“ от 14 март

22/Февруари/2019
https://www.burgasinfo.com

Подрбани заглавия в конкурствата програма ще предложи за ценителите на седмото изкуство и тази жгодина фестивала „София филм фест на брега". Той ще се проведе от 14 до 22 март, а мястото на прожекциите ще е по традиция в Общинско кино АБ в Държавен театър "Адриана Будевска".

Освен нови филми, "София филм фест на брега" предлага на публиката възможността да се срещне с интересни ... прочети повече

Знаете ли, че?
"Ню Йорк таймс" намери къща за 4 млн. долара в София

28/Февруари/2019
dnevnik.bg

Цените на недвижимите имоти в България бележат ръст, новото строителство се развива благодарение и на ниските лихви, а купувачи от чужбина заявяват интерес към покупки с инвестиционна цел. Тези характеристики на имотния пазар в България отбелязва "Ню Йорк таймс" в обширен обзор по темата.
прочети повече