Контакти
0

ЕВ Резидънс: Хитът на имотния пазар в кв. Витоша

2018-02-22   |  http://profit.bg

Районът се превърна в хит сред предпочитаните квартали в София в последните години заради удобната пътна инфраструктура, близостта до центъра на София, паркове и зоологическата градина и не на последно място - по-ниските цени.

В квартала преобладава ниското застрояване на само нови сгради, обградени със зелени пространства. Голяма част от имотите във Витоша предлагат и гледки към планината.

Именно подобно е изложението на ЕВ Резидънс. Жилищата в модерната сграда са с южно или западно изложение, а местоположението й е на тиха улица, но същевременно в близост до основни пътни артерии на столицата.

Наличните жилища във втората част на ЕВ Резидънс се отличават с високо качество на строителството и се предлагат на цени от 58 300 евро за двустайните апартаменти и от 85 655 евро за тристайните.

Най-малките имоти пък са с площ от 62 кв. м, което прави цената им по-ниска от средните за София.

ЕВ Резидънс е разположена на ул. "21-ви век", в непосредствена близост до бул. „Г.М. Димитров“ и бул. „Симеоновско шосе“. Продажбите на жилища в сградата са поверени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES и се предлагат без комисиона за купувачите.

Акт 16 на сградата се очаква в края на настоящата година, като в долните снимки и видео можете да проследите с какви темпове и как върви строителството.

На новите собственици се предлагат и възможноси за закупуване на гаражи и паркоместа.

Във вътрешния двор е предвидено озеленяване с висока и ниска растителност по индивидуален проект. Архитектурната визия е съчетана със специфични архитектурни елементи и декоративни цветни мазилки.

За сигурността на живущите е предвидено 24-часово видеонаблюдение към всички входни точки на сградата.

В близост до EB Резидънс можете да намерите и супермаркети Фантанстико, Billa и Kaufland.

Райоът е подходящ и за инвестиция с цел отдаване под наем, тъй като търсенете в района на жилища е високо, информират от имотната агенция.

Все още има избор от наличности в комплекса, вижте тук
  прочети повече статии

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда с Акт 16 на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализира идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение. Напълно завършен и въведен в експлоатация през юли 2020 г.
Вижте още
Купете къща на село
Дом на село за уикенди, ваканции или за постоянно живеене - защо не? Повече от всякога, сега имаме нужда от собствен двор, уют и от това да сме далече от контакт с потенциални опасности. А освен това можем да работим гъвкаво и да учим онлайн. Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна. Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване