Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС подкрепя въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти

2010-10-28   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Във връзка с въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти в България, екип на националната телевизия PRO.BG се свърза с БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в качеството ни на водеща агенция за недвижими имоти и поиска да "провери" какви принципи на работа спазваме и дали се придържаме към европейския стандарт.

Новинарите се срещнаха с екипа ни от централния ни офис в София и установиха, че при нас работят само висшисти с много богат опит в сферата на недвижимите имоти и отлично владеене на чужди езици. И служителите, и мениджърите във фирмата подкрепят въвеждането на стандарта. Управителят и съсобственик на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Михаил Чобанов подкрепи наличието и спазването на стандарт на работа на брокерите като отлична възможност да се разграничат професионалистите в нашия бранш. Той добави, че неквалифицираните брокери сриват имиджа на професията и предлагат некачествено обслужване.

Екипът на PRO.BG ни придружи и на оглед на апартамент в столицата, като камерата им документира как протича един оглед с нас, какви знания има нашият брокер и какви са отзивите от клиентите за качеството на нашата работа. Невена е един от водещите ни брокери в София, за която образованието е изключително важна основа за качеството на услугите, които предлага. Това, което клиентите обикновено изискват от брокерите на недвижими имоти е отношението, качеството на предлаганата информацията и защита на правата им пред строителя/продавача.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е водеща компания за недвижими имоти, която от години работи активно на местния и на чуждестранния пазар и спазва високи стандарти на работа. Нашите стандарти са разработени на базата на най-добрите световни практики в областта на недвижимите имоти.

Стандартът

Стандартът е приет от Европейския комитет по стандартизация, като вече има и статут на национален стандарт, тъй като е приет и от Българския институт по стандартизация. Той е препоръчителен и няма да повиши цената на брокерските услуги.

Документът е първият европейски консенсус за изискванията към брокерските услуги и лицата, които искат да го покрият, трябва да отговарят на не малко условия, основното от които е образованието. Целта е да се защитят правата на страните по сделката и пазарът да се изчисти от случайни, креватни брокери, погазващи основни етични и търговски принципи.

Вижте Кодекса на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Гледайте интервюто по PRO.BG:

Get the Flash Player to see this player.



---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване