Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

На фокус: Луксозен пентхаус с пет спални

2019-07-19   |  profit.bg

Имот от нашата селекция луксозни имоти в София беше представен като Имот на седмицата в икономическия портал Profit.bg. Вижте какво написаха авторитетната медия за него:

Пентхаусът е синоним на лукс и социален статус. Да живееш високо над най-красивите улици в столицата и да се наслаждаваш на красиви панорамни гледки - това ви предлагаме в този уникален имот, който се предлага за продажба от BULGARIAN PROPERTIES.

Просторно жилище с 5 спални в спокоен район очаква бъдещите си собственици.

Имотът се намира на последен етаж в завършена луксозна нова сграда, изпълнена по всички съвременни стандарти за строителство.

Сградата е разположена в един от най-зелените и спокойни райони на София с отлична инфраструктура и транспортни комуникации.

Фасадата се отличава с елегантен и иновативен дизайн, съвременен облик, който в съчетание с функционалността на жилищата превръщат имотите тук в синоним на дом мечта в сърцето на града. Неслучайно сградата беше отличена с първа награда в ежегодния конкурс Сграда на годината.

Апартаментът е разположен на 11-и, последен етаж и е с обща площ от 477.82 кв. м., разпределена между хол, трапезария, кухня, 5 бани, 5 открити тераси, от които се разкриват чудесни гледки и 5 спални, една от които може да се ползва за кабинет.

Прекрасният имот е ориентиран на юг, запад и север, със светли и просторни помещения с функционално разпределение.

Комплексът е разположен в кв. Изгрев, точно до един от големите плувни басейни и тенис кортове, само на метри от Борисовата градина.

Към имота може да бъде закупен троен гараж.

Кварталът е приятен за разходки и предлага всичко необходимо за комфортното ви ежедневие - супермаркет и хранителен магазин, аптека, здравно заведение, училище и детска градина, обособени паркинги пред блоковете, спирки на градския транспорт - трамвай, тролей и автобус, както и метро, спортен и спа център и много други.

Имотът се предлага без комисиона за купувача от имотната агенция на годината BULGARIAN PROPERTIES.

Видео:



  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване