Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Оперативният директор на Бългериан Пропертис: Трябва добра промоция на България в чужбина

2012-01-09   |  Труд, 06.01.12, с.12+13

Оперативният директор на компанията за недвижими имоти Бългериан Пропертис Полина Стойкова коментира пред в. Труд прогнозите на компанията за 2012 г.

2012 г. със сигурност няма да бъде лека за бизнеса като цяло и в частност за сектора на недвижимите имоти. Но ние вече 3 години работим в такъв режим и малко или много сме успели да се адаптираме и да постигнем някакъв баланс в бизнеса си. През тази година едва ли ще наемаме нови хора, по-скоро ще запазим наличния персонал и ниво на заплащане, като продължаваме да преструктурираме и оптимизираме дейността си.

Конкретно за сектора на недвижимите имоти от голямо значение за излизане от кризата е връщане на чуждестранния интерес към покупка на имоти. Този интерес би могъл да бъде възвърнат с по-активна промоция на страната ни сред потенциални купувачи в чужбина. Правителството би могло да помогне, като бъдат улеснени процедурите за получаване на визи за собственици на имоти от страни извън ЕС, най-вече на Русия, както и с отпадане на ограничението за притежаване на земя от чуждестранни физически лица.

Рагзледайте нашите ТОП ОФЕРТИ

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване