Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

TV7: Имотите в София са поскъпнали с 6%

2015-07-27   |  TV7

Телевизия TV7 излъчи репортаж за цените на имотите в София. По темата беше потърсено мнението и на Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова.

Цените на имотите в София тръгнаха нагоре. От началото на годината жилищата в столицата са поскъпнали средно със 6%. Причината е, че все повече хора търсят имот за покупка, а добрите оферти са ограничени.

В същото време банките вече предлагат ипотечни кредити с лихви под 5 на сто годишно, а всеки пети купувач използва момента да потърси по-просторно жилище за семейството си.

„През последните месеци все повече хора закупуват тристайни апартаменти, защото те са активни, млади, модерни семейства - такъв е профилът на купувачите. Тези семейства търсят по-голямо жилище с достатъчна площ за да го обитават комфортно”, коментира Полина Стойкова.

Гледайте репортажа, излъчен в новините по TV7.



Разгледайте нашите оферти ново строителство в София

Вижте най-новите ни оферти от София

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване