Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилищата в нов столичен небостъргач - от 2800 до 5200 евро/кв. м без ДДС

2017-05-11   |  http://gradat.bg

Цените на жилищата в "Милениум Център" - огромният комплекс с три кули до НДК, варират от 2800 до 5200 евро/кв. м без ДДС. Имотите ще са общо 37 - по два на етаж, с площ между 231 и 260 кв. м (нетна площ + общи части), като на последните две нива е оформен мезонет (478 кв .м).

Досега са реализирани 6 апартамента в комплекса, съобщиха от консултантската агенция, която отговаря за продажбите.

Най-скъпи са панорамните жилища на последните етажи. Офертната цена от 5200 евро/кв. м се отнася само за 2 апартамента - всеки с площ 260 кв. м, разположени на 21 и 22 етаж. Над тях е само мезонетът, който вече е продаден.

Най-ниско разположените жилища ще са на петия етаж и се продават за 2800-3000 евро/кв. м.

Като обща сума цена жилищата в "Милениум център" са с офертни цени от 647 304 до 1 353 508 евро. За общите части, които се прибавят към апартаментите, може да придобиете представа от следния пример: имот на пети етаж с обща площ 231,18 кв. м ще е със 198,7 кв. м чиста площ и 32,48 кв. м общи части.

Разгънатата застроена площ на жилищната сграда ще е 9578 кв. м. Апартаментите ще се предлагат завършени "до ключ" - с настилки и боядисани. В сградата ще има централна климатизация и ТЕЦ.

Хотелската кула на "Милениум Център" (112 м) ще бъде втората по височина сграда в столицата след офис комплекса "Капитал Форт" (126 м) на бул. "Цариградско шосе".

Комплексът зад НДК е с обща разгъната застроена площ от 135 000 кв. метра и е заключен между булевардите "Витоша", "Пенчо Славейков" и "България". Ще включва офис кула, 5-звезден хотел с 350 стаи и конферентни зали, жилищна сграда, търговски център и подземен паркинг. Трите кули - офиси, хотел и жилища, са организирани върху пететажно тяло.

Проектът е дело на екип от 30 специалисти с ръководител арх. Борислав Богданов, "Амфион". Строителният надзор се изпълнява от "Алмин Импекс" ООД.

Вижте повече за жилищата в Милениум Център


  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване