Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Как жените избират имот?

2018-03-09   |  BULGARIAN PROPERTIES


Освен от диаманти, лукс и хубави дрехи, жените изключително много се вълнуват и от имоти, особено когато става дума за избор на новия им дом или на ваканционен имот за по-добро качество на живот.

В най-женския месец от годината потърсихме мнението на дамите в екипа на BULGARIAN PROPERTIES относно това кое е най-важно за жените при избора на имот. Вижте какво споделиха те.



"Жените търсят основно ново строителство, с гледка и хубава среда.

Основното нещо, което мога да споделя като търсене от жените в апартаментите ново строителство, това е светлината. Хубави, просторни холове и всекидневни, с много прозорци за повече просторанство и светлина.

Всекидневни с "гаражна" форма не са предпочитани. Изискването за гледка също е определящо. Спални с дрешник към тях също са доста търсени като изискване.

Относно разположение, етажност - тук продължава тенденцията за търсене на вътрешни апартаменти, на по-висок етаж, но не последен. Много от жените се впечатляват и от големите тераси, които могат да превърнат в летни градини."

Магдалена Тошева, старши консултант ново строителство в София, носител на множество награди и отличия.

Вижте всички оферти на Магдалена Тошева


"Жените предпочитат малки апартаменти в луксозни сгради ново строителство.

Жените предпочитат малки апартаменти - около 60 кв. м, с тераса, в луксозни сгради ново строителство с южно изложение, с красива гледка, далеч от булеварди и други сгради, по възможност с Акт 16, с вътрешно паркомясто или гараж, на тихо място и централна локация."

Емилия Емилова, брокер в град София

Вижте всички оферти на Емилия Емилова



"Все по-важно условие за дамите при избора на жилище е заобикалящата среда. Сградата трябва да бъде в близост до паркове, детски градини и площадки, училища.

Относно вътрешното разпределение се предпочита холът и кухнята да са в едно помещения, а към родителската спалня да има отделна баня."

Цветелина Паскова, старши брокер на BULGARIAN PROPERTIES в Пловдив



"Happy wife, happy life!

Ако на оглед за ваканционен имот при нас дойде семейна двойка - най-важното е жената да хареса къщата или апартамента.

Ако да избира имот е изпратен само съпругът, а жената си е останала у дома, по време на огледа започва онлайн излъчване или се записват видеа и се правят множество снимки, за да ги види съпругата и да одобри. Както казват - Happy wife, happy life!

А какво кара една жена да хареса имота? Всяка има собствено виждане, но обикновено дамите виждат онези неща, които мъжът не забелязва – удобно разпределение и къде ще бъдат сложени мебелите по-късно, размерът и организацията на кухненското пространство.

Избирайки ваканционен имот на морето, жената винаги предпочита жилища с удобна и спокойна локация, а при оглед желае да се разходи пеша от комплекса до плажа и до центъра на курорта, за да прецени разстоянията.

Зеленината на комплекса, както и наличието на близки паркове и пешеходни зони за разходка, е значителен плюс в очите на прекрасната половина на човечеството."

Елена Макреева, старши консултант, офис Слънчев бряг

В обобщение на всичко, което е важно за дамите при покупката на нов дом, се включиха и мениджърите от клиентския център на BULGARIAN PROPERTIES, през които на ден минават десетки запитвания за разнообразни имоти в София и цялата страна. Вижте какво споделиха те:

"Жените основно търсят дом в спокоен и хубав район, по-близо до природата, чистия въздух, малки хранителни магазини, детски ясли, градини, училища и не е на последно място - с лесен достъп до парк с много зеленина, свежест и свободни пространства, подходящ както за деца, така и за възрастни хора."

"Самият имот трябва да бъде светъл, слънчев, просторен, да има хубаво изложение и гледка. Кухнята е основно място за всяка домакиня. Тя трябва да е снабдена с всички необходими уреди за готвене и да има осигурено свободно място за всеки член от семейството. Същo така голямо значение има и просторната гардеробна, която изпълнява основна функция в живота на всяка уважавана жена."

Честит празник, мили дами!

Разгледайте нашите топ предложения за ново строителство в София

Топ оферти ново строителство в Пловдив

Топ оферти в морските курорти


  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване