Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Какви имоти търсят българите в момента и знаят ли къде да ги намерят?

2019-07-12   |  profit.bg

Отговорът на този въпрос ни дава Полина Стойкова, управляващ директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Ние предлагаме имоти в София и цялата страна и имаме доста добър поглед върху това какви имоти и в кои райони привличат интереса на купувачите. Можем да разделим търсенията в няколко категории, казва Стойкова.

Когато става въпрос за жилище в града, от няколко години купувачите основно предпочитат апартаменти в сгради ново строителство, като най-много се търсят двустайни и тристайни апартаменти, коментира още тя.

При ваканционните имоти хит са жилища в морските курорти. Атрактивните им цени и отличното предлагане правят момента изключително подходящ за покупка. Нашите наблюдения върху този сегмент от пазара показват, че никога до сега условията на пазара не са били толкова добри и купувачите постепенно започват да оценят това.

Българските купувачи като цяло предпочитат едностайни и двустайни апартаменти в морските курорти, а цените, на които те стават особено атрактивни, са за едностайните между 10 000 и 20 000 евро, в зависимост от местоположението, а за двустайните – между 22 000 и 30 000 евро.

Такива цени са налични в и около Слънчев бряг, Св. Влас, Равда и Поморие, както и на север - Каварна, Кранево, Бяла, Обзор.

Хората, които разполагат с по-голям бюджет, се насочват към Южното Черноморие и най-вече към Лозенец и Созопол.

Подобно е търсенето и в ски курортите, като топ предпочитан за българите е Боровец и околните села.

При селските къщи се отчита голям интерес към селата около големите градове и най-вече тези около София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Варна. Търсят се къщи в добро състояние за ползване през уикендите или за ваканции и почивка на село.

Къде да намерим тези изгодни предложения?

Наскоро BULGARIAN PROPERTIES, която беше обявена за Имотна агенция на годината, пусна изцяло обновен сайт, където могат да се видят хиляди оферти за продажба и наем от София и цялата страна.

Услугите на компанията се ползват от клиенти от целия свят и затова те предлагат обслужване в съответствие със световните стандарти и най-иновативните технологии в сферата на недвижимите имоти.

"Познавайки желанията и нуждите на клиентите си и съчетавайки ги с най-съвременни уебтехнологии, създадохме изцяло обновена визия и функционалности на нашия сайт, които ще ви дадат качествено ново изживяване за търсене и преглед на многобройните оферти за продажба и под наем на атрактивни имоти, достъпни на нашия сайт", коментират от BULGARIAN PROPERTIES.

Mobile first дизайн концепцията и нашата високоскоростна облачна инфраструктура оптимизират съдържанието за оптимално показване и максимално бързо зареждане, независимо от вида на вашето устройство - смартфон, таблет или компютър.

Купувайте, продавайте, наемайте и отдавайте имоти с нас - лесно, приятно и сигурно, завършват те. Вижте още на: WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване