Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Колко струва имот по Северното Черноморие

2019-08-26   |  profit.bg

Кои са българските топ курорти и колко струва жилище в тях?

Справка на Profit.bg показа, че имот по родното черноморие може да се закупи на цени от 30 до 50 хил. евро. Е, разбира се, не липсват и оферти за имоти над тази граница, но те са в по-висок сегмент и се отличават с невероятно качество и перфектна локация.

Днес ще се спрем на Северното Черноморие, а през следващата седмица ще се разходим и до курортите, разположени на юг.

Ето няколко добри предложения от имотната агенция на годината BULGARIAN PROPERTIES.

Тристаен апартамент на първа линия, Каварна
Цена: 44 000 евро


Каварна е морски град с богат избор от модерни магазини и кафенета, барове и ресторанти, природни забележителности, които да посетите, както и ежегодни летни концерти и събития, на които можете да се насладите. Намира се на 15 км. от нос Калиакра, на 20 км. от красивия град Балчик, с бърза и удобна връзка до летището на Варна.

Апартаментът, който ви представяме днес, се намира на четвърти етаж със застоена площ от 106 кв. м. Имотът е напълно завършен и разполага с перфектна морска и панорамна гледка. До плажа води стълба, намираща се в подножието на скалата, на върха на която се намира комплексът.

При цена от 356 евро/кв. м това предложение просто не е за изпускане!

Обзаведено студио в Берлин Грийн Парк Апартхотел, Златни пясъци
Цена: 39 900 евро


Златни пясъци е най-големият морски курорт на Северното Черноморие в България, с чудесна природа, зелени склонове, спускащи се чак до брега и искрящото море. Плажната ивица в курорта е дълга 3.5 км и на места е широка до 100 м.

Обзаведено студио е част от хотелски комплекс Берлин Грийн Парк, разположен в северната част на Златни пясъци, само на 250 м от морето, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е отдалечен само на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище.

Елитен комплекс от затворен тип в Св. Св. Контантин и Елена
Цена: от 79 000 евро

Курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена е най-старият български черноморски курорт, разположен в живописен, естествен парк.

Едно от топ предложенията тук е комплекс, който се състои от пет сгради със студия, двустайни и тристайни апартаменти, а за пълноценната почивка е предвиден открит басейн, градина и зона за отдих, СПА комплекс, ресторант, магазин, детски кът и паркинг места. Всяка от луксозно завършените сгради предлага завършени до ключ, с естествени материали (паркет и камък), жилища, с поставени климатици във всяка стая.

Обзаведен панорамен апартамент на плажа в Обзор
Цена: 54 990 евро

Обзор има най-дългата плажна ивица в България - 14 км.

Имотът се намира в комплекс от закрит тип "Обзор бийч резорт" предоставящ следните удобства: басейн до всяка сграда, непосредствен излаз на плажа, ресторант, магазин, СПА център, фитнес, детски площадки, паркоместа и целогодишна охрана.

Апартаментът е изцяло оборудван с мебели, климатици и предлага площ от 70 кв. м на бъдещите си собственици.

Вижте нашите топ оферти за жилища във Варна

Вижте топ офертите ни в морските курорти

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване