Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Комплекс Vitosha View – рекордни продажби на ново строителство

2016-02-09

Комплекс Vitosha View предизвика огромен интерес, като само за месец в края на миналата година 80% от жилищата в първите два блока бяха резервирани, а двустайните апартаменти бяха напълно изчерпани.

В първите дни на тази година окончателно се разпродадоха всички жилища в първи блок, включително двата пентхауза на 7-ми етаж с високи тавани до 4.3 м, големи тераси и уникални гледки към Витоша.

В резултат, инвеститорите ускориха пускането на пазара на третия блок в комплекса, в който има нови налични 35 апартамента с 1, 2 и 3 спални.

Сключените към днешна дата договори за покупка на жилища в комплекса са за над 3.6 млн. евро, а заявеният интерес от потенциални купувачи надхвърля многократно наличните към момента жилища.

"Това е изключителен резултат, който поставя рекорд в продажбите на жилища ново строителство. За първи път от 2007 г. насам имаме пример за сграда, която е изцяло продадена още на зелено“, коментира Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

"По всичко личи, че комплекс Vitosha View ще се превърне в един от знаковите комплекси в София. Той предизвиква не само местен, но и международен интерес, а цялостното усещане е, че купувачите са чакали именно такъв проект да излезе на пазара. Очакванията ни са да разпродадем напълно наличните жилища в блок 2 и 3 до началото на строителните дейности", допълва Стойкова.

Най-голям брой запитвания има за тристайни апартаменти, но най-купувани са двустайните жилища, които често се предпочитани за инвестиция. Сред купувачите са, както софиянци, така и хора, които живеят извън столицата. Чуждестранният интерес е както от чужденци, така и от българи, живеещи в чужбина - сочат още данните на Bulgarian Properties.

Основните предимства на проекта са:

• Достъпни цени - от 725 EUR/кв.м., като двустайните апартаменти започват от 41 878 EUR;

• Отлично местоположение - в полите на Витоша с удобен достъп до централните части на града, близо до търговски център, хипермаркети, бъдещата метростанция "Драгалевци" и други удобства;

• Функционално разпределение и оптимално използване на вътрешното пространство с оглед комфорта на обитаване;

• Модерна визия, луксозно строителство с висококачествени материали;

• Отлична инвестиция в предпочитан за живеене район;

• Строителна компания с богат опит и отлична репутация.

Вижте повече информация за комплекс Vitosha View

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване