Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Купувачите в летните курорти най-активни през септември и октомври

2013-09-23   |  168 часа, бр.38, 20.09.13

Най-голяма активност на купувачите на имо­ти по морето пред­виждат брокери през ме­сеците септември и ок­томври.

"Все още е много рано да се говори за край на сезона. Про­дажбите се активизират именно сега", коментира Полина Стой­кова от BULGARIAN PROPERTIES. Тенденцията за повече сделки през по-хладните месеци се обу­славя най-вече от това, че основните купувачи от чужбина идват в страната ни през тези месеци не за да почиват, а за да придобият имоти. Най-много сделки се осъществя­ват с двустайни и тристайни апартаменти. В по-големите морски градове търсенето е по-голямо.

"През септември и октомври се сключват повече сделки, откол­кото дори през най-активните летни месеци", твърди Полина Стойкова. Най-голям дял сред купувачите продължават да имат руснаците. Интерес към летните ни курорти имат също белгийци, немци, израелци и французи, понякога купувачи от Египет и други страни.

Политическата криза в Бъл­гария обаче не се е отразила на пазара на имоти. Бизнесът в този сектор продължава да държи стабилни нива.

Вижте нашите оферти на имоти по морето

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване