Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Македонци купуват апартаменти в Банско и Боровец

2010-03-17   |  Сп. Капитал, Македония

В броя си от 4 март 2010 г. македонското бизнес списание „Капитал” публикува материал за пазара на ваканционни имоти в България. Според авторът на статията Горан Лефков една от най-често срещаните реклами в големите ски курорти в България е за продажба на хотели. В момента се продават над 700 хотела. Списанието пише още, че българските агенции за недвижими имоти твърдят, че в момент най-многобройните продавачи са британците, а купувачите най-често са гърци, сърби и македонци.

Списанието цитира Оперативния директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова, която казва, че всяка седмица компанията организира все повече огледи на имоти в Банско за македонци. Според нея македонските купувачи са добре информирани за движението на цените в цяла България, но техният интерес е насочен главно към туристическите центрове в западна България.

Най-големи намаления има при имотите в Банско, където студио от 25 кв.м. може да се купи за 11 000 евро.

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване