Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Мечтаете ли за имот в затворен комплекс?

2019-06-18   |  profit.bg

Искате ли нов имот, при това в напреднало строителство, предлагащ прекрасни гледки към Витоша и всички удобства за семейството ви, които ще ви осигурят конфортен и спокоен живот?

Витоша Ремар Парк е отговорът на вашите мечти.

Архитектурна естетика, висококачествено строителство, функционални разпределения на апартаментите, луксозни общи части и асансьори са само малка част от причините да изберете апартамент в този комплекс.

Тук ще намерите всички екстри на затворените комплекси, красиви гледки към Витоша и спокойствието на един от любимите южни райони на столицата.

Идеята, заложена в комплекса, е съвременният начин на живот, като симбиоза между функционална архитектура, модерен дизайн и утвърденото качество на строителни и довършителни работи.

Без съмнение като основни преимущества можем да посочим красивата гледка към Витоша планина, зелените площи, заобикалящата го среда и добре изградената инфраструктура. Уникално съчетание на висок комфорт и всички удобства на градския живот с усещането за пълноценен живот до зелени площи, недалеч от планина.

Създаден за хора с отношение към модерната и балансирана среда на живот и високи изисквания към строителството. Собствениците на имоти тук ще се радват на максимално оптимизиране на чистата жилищна площ, светли и просторни стаи и отлични общи части.

Съчетание между съвременни и традиционно жилищни елементи с акценти, които създават неповторимия външни вид на комплекса. Тук е постиганата максимална ефективност на жилищните площи, залага се изключително на качественото строителство и модерните, луксозни довършителни работи.

Комплексът е в близост е до последната спирка на автобус № 65, до Южен парк, МОЛ Парадайз, МОЛ България и магазин от веригите LIDL и Billa. През квартала има излаз към южната дъга на Околовръстен път. Предстои изграждане на бърз достъп до бул. България.

Защо да купите апартамент в тази жилищна сграда?
• Предпочитан южен квартал на София, близо до Витоша
• Красиви гледки към планината
• Всички удобства в напълно уреден квартал
• Бърз и удобен достъп до центъра и други квартали на столицата
• Функционално разпределение с максимално използване на пространството
• Качествено строителство
• Строител с над 15 години опит, множество реализирани проекти в България и чужбина и отлична репутация

Цените и архитектурните планове на 11-те свободни жилища към днешна дата може да видите тук. Имотът се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES, която наскоро спечели приз за "Имотна агенция на годината".


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване