Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС гост на сутрешното предаване на БНТ „Денят започва”

2009-01-22   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

Михаил Чобанов, Управляващ директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, коментира състоянието на пазара на недвижими имоти, като наблегна на основните тенденции през изминалата година и на това, което се очаква да се случи през тази.

Той отбеляза, че не се очаква повишаване на цените на имотите през 2009 година, но че не се и очаква масово понижение – това може да се случи само в определени сегменти. На въпрос какво е положението на кредитния пазар той отговори, че то е доста динамично и че ситуацията на него се променя постоянно.

Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС нееднократно обърна внимание, че в момента наблюдаваме пазар на наематели и наемодатели, тъй като повечето хора изчакват да видят какво ще се случи на пазара на недвижими имоти.

На въпрос на зрител дали има повишен интерес към имотите в по-малките населени места около големите градове Михаил Чобанов отговори, че според анализа на компанията за 2008 г. се наблюдава стабилен ръст на интереса към населените места около София, Пловдив, Варна и Бургас и има трайна тенденция от страна на български граждани към закупуване на имоти в тези места с цел преместване там.

В заключение господин Чобанов отбеляза, че 2009 е годината на кешовите купувачи и на много по-атрактивните цени на недвижимите имоти.

Get the Flash Player to see this player.



Направете заявка за годишния ни анализ на пазара на недвижими имоти.

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване