Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Строят модерна жилищна сграда над яхтеното пристанище в Балчик

2010-02-25   |  stroitelstvoimoti.com, 22.02.2010

На финален етап е реализацията на жилищния проект „Балчик Бей Апартмънтс“. Обектът се изгражда в едно от най-романтичните градчета по Черноморието - Балчик. Сградата е разположена на възвишение, точно над яхтеното пристанище в курорта, откъдето се разкриват великолепни гледки към морето. В непосредствена близост до комплекса се намира и новопостроеното голф игрище, проектирано от световноизвестния Иан Уснам. Местоположението на „Балчик Бей Апартмънтс“ се допълва от спокойствието на района и бързия достъп до града и плажа.

Архитектурният проект е изработен от арх. Елена Иванова. Строител и инвеститор на модерния ваканционен обект е „Гранит-91“ ООД.

Общата разгъната застроена площ на зданието е 1500 кв. м. То включва 19 апартаменти и студиа с гледка към морето. Жилищните площи в комплекса са с квадратура от 17.95 кв. м до 61.62 кв. м. „Балчик Бей Апартмънтс“ ще разполага с басейн и кафе-ресторант. За удобство на обитателите на сградата ще има портиер, както и персонал за поддръжка и управление.

Строителните работи са започнали през ноември 2007 г. В момента обектът е пред акт 15. Очаква се сградата да бъде изцяло завършена през май 2010 г.

От оторизираната агенция за продажбите БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС съобщиха, че цените в този комплекс започват от под 400 евро на кв. м и 7500 евро за имот.

Разгледайте Балчик Бей Апартмънтс

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване