Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-много мераклии за къщите в Бургаско и Варненско

2013-07-22   |  Монитор, 22.07.13

Най-търсени през второто тримесечие на годината са били къщите в селата около Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и Велико Търново.

Продажбите на селски къщи за поредно тримесечие задържат стабилни нива, а цените на сделките в сегмента се върнаха до нормалните за последните 3-4 години нива, след като през зимата се купуваха само най-евтините имоти от този тип.

Средната цена на продадените селски къщи през второто тримесечие е 19 420 евро. Най-високата от 19 280 евро е в Бургаско, а най-ниска в Плевенско - 2500 евро. Във Варненско и Добричко тя е 19 560 евро, а в Пловдивско - 10 930 евро. От април до юни къщите по селата в Старозагорско са купувани средно по 13 240 евро, а във Великотърновско – по 12 250 евро.

Средната цена на продадените ваканционни апартаменти в Банско за второто тримесечие на 2013 г. е 400 евро на кв. м, което представлява ръст от 4,7% спрямо първото тримесечие и спад на годишна база 18%. Всички сделки в сегмента в най-големия ни зимен курорт от началото на годината са сключени с руснаци.


  прочети повече статии

Сподели
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване