Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Къща от портфолиото на BULGARIAN PROPERTIES сред най-скъпите в Слънчев бряг

2019-05-31   |  fakti.bg, Милена Богданова

Къща от портфолиото ни с луксозни имоти в Слънчев бряг влезе в класацията на ФАКТИ.БГ за най-скъпи елитни резиденции в най-популярния морски курорт в страната.
Вижте оригиналната статия тук


В най-известния курортен комплекс у нас – Слънчев бряг, акцентът при търговията с недвижими имоти, са ваканционните апартаменти. Инвестиционният интерес на строителите винаги е бил насочен към този сегмент. Това е и една от основните причини в курорта почти да липсва предлагане на къщи.

Офертите към началото на сезона са едва около 60-тина, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Цените започват от 49 000 EUR за къща от 120 кв.м с 50 кв.м двор, за да достигнат до 890 000 EUR за супер шикозен имот с разгъната застроена площ от 410 кв.м.

Къща с площ 410 кв.м – 890 000 EUR

Архитектурата на имота е решена в традиционен средиземноморски стил. Пространството на дневната и кухнята е открито като има просторна трапезария с маса за 9 души и кухня. Дневната е с обособени кътове за почивка и забавление с голяма камина. На изток дневната се отваря изцяло към верандата през голяма витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита.

Вилата разполага с 3 двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. Къщата е луксозна и много елегантно обзаведена с изцяло индивидуално изработени мебели. В градината централно е разположен голям плувен басейн изцяло облицован с естествен мрамор Daino. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.

Вижте нашата селекция от луксозни имоти в морските курорти

Вижте топ офертите ни в района на Слънчев бряг



  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване