Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Експертите на BULGARIAN PROPERTIES пред Nova TV: Ще има ли охлаждане на пазара? (видео)

2018-09-10   |  Nova TV - Здравей, България

Материал: Nova TV

Оперативният директор на BULGARIAN PROPERTIES Виктор Вучелийски, както и един от ТОП брокерите на компанията Цветан Кемеров бяха интервюирани от Nova TV. Вижте какво споделиха експертите за актуалните тенденции на пазара на имоти в столицата в рубриката „На твоя страна” за сутрешния блок „Здравей, България“.

---

Нов пик в цените на имотите. Тристайните жилища в София преминаха нивата от пика през 2008-а година. Това показва анализ на един от сайтовете за продажба.

Жилищата, които са ново строителство и се намират на атрактивна локация, са сред най-предпочитаните и се продават буквално за броени месеци.

Накъде ще тръгнат цените на имотите през 2018-а?

Към средата на август тристайните апартаменти в София отчетоха рекордни цени, като продажната им цена достигна 90 250 евро. За такъв имот през 2008-а средно сме плащали 89 775 евро.

Прегря ли имотният пазар? Достигнаха ли цените на жилищата своя пик и ще се стигне ли до охлаждане - прогнозите на експертите гледайте в рубриката "Георги Георгиев на твоя страна".

Вижте видеото по Nova TV:



Репортажът се излъчи от два от нашите топ обекта ново строителство:


Вижте и другите ни топ имоти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване