Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Може да оглеждате имоти и по Skype

2012-05-18   |  fakti.bg

Да огледаш имот, седейки си пред компютъра, допреди няколко години беше немислимо. Днес обаче това е част от действителността, макар услугата да не е все още много популярна.

От днес една от водещите агенции за недвижими имоти – Bulgarian Properties предлага оглед на имоти по Skype. Екипът на компанията разполага с необходимото оборудване, за да организира огледи на имоти чрез видео връзка по Skype. Това ще спести време и пари от пътуването до имотите, които клиентът е харесал и ще му помогне да избере подходящия за него имот от разстояние или поне ще стесни търсене, за да може да посетите само имотите, които харесва най-много.

"Обикновено огледът по Skype отнема 15-20 минути, като през това време нашият брокер ще ви покаже целия имот и всички детайли, които искате да погледнете отблизо. Ще можете да задавате въпроси и да общувате с брокера все едно сте там на място. За да можете да разглеждате имоти по Skype, ви трябва само компютър с интернет връзка, микрофон и Skype", обясняват от Bulgarian Properties.

Забележка: *Поради специфични нужди и технологични изисквания за
организирането на огледи пo Skype, към момента предлагаме възможност за
такъв тип огледи за селекция от над 700 имота.


Вижте имотите, за които предлагаме възможност за оглед по Skype

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване