Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС: Процесът на пренастройване на пазара приключва

2010-03-08   |  Сп. Имам имот, бр.3, март 2010 г.

В броя си от месец март сп. „Имам имот” публикува материал за реалната цена на имотите, като в него Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова коментира, че пазарът все повече върви към приключване на процеса по пренастройване на цените и намиране на пазарни стойности.

Според нея от последните проучвания на база реални оферти и реално сключени сделки на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС се вижда, че все още има разминаване между офертните нива и нивата на сключените сделки. Това разминаване варира между 5 и 15% за различните райони и типове имоти.

Полина Стойкова коментира и че все още остава интересен въпросът каква е реалната стойност на имотите в България. Според нея до средата на 2010 г. този процес ще приключи и пазарът ще достигне дъно, след което при позитивно развитие на икономиката можем да очакваме ръст в сключените сделки и стабилни цени.

Прочетете пълната статия

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване