Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Поевтиняването на жилищата приключи

2014-01-27   |  www.fakti.bg, 24.01.2014

Средната цена на апартамент в областните градове в България през 2013 г. е била 442 EUR/кв.м при 450 EUR/кв.м през 2012 г., посочва в свой анализ компанията Bulgarian Properties базиран на данните на Националния статистически институт. От началото на кризата до края на 2013 г. цените на жилищата в страната са поевтинели с 39%, а в столицата с 41%.

„Данните сочат, че дъното на пазара е в края на 2012-а и началото на 2013 г. Може да кажем, че пазарът в столицата вече убедително върви по пътя на възстановяване. Съдейки по данните на статистиката и по нашите пазарни наблюдения, можем да направим извод, че спадът на цените на имотите вече окончателно приключи”, коментира Полина Стойкова, оперативен директор на Bulgarian Properties.

Вижте нашите имоти за продажба в София


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване