Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Полина Стойкова с коментар за Economy.bg

2016-10-31   |  Economy.bg

Материал на Economy.bg

Какви са плюсовете и минусите на имотния пазар в България?

Economy.bg зададе този въпрос на мениджъри от различни компании за недвижими имоти по време на конференцията INSPIRE TO HIGHER, организирана от Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ). На въпросите на медията отговори и Полина Стойкова MRICS Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Форумът се състоя на 25 октомври 2016 в София по повод професионалния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти в България.

Вижте какви тенденции и предизвикателства на пазара очертаха те:



Вижте нашите имоти ново строителство в София

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване