Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Какво се търси най-много на пазара на имоти в България? (видео)

2016-11-18   |  Economy.bg

Материал на Economy.bg

Какво се търси най-много на пазара на имоти в България?

Economy.bg зададе този въпрос на мениджъри от различни компании за недвижими имоти по време на конференцията INSPIRE TO HIGHER, организирана от Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ). На въпросите на медията отговори и Полина Стойкова MRICS, Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Форумът се състоя на 25 октомври 2016 в София по повод професионалния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти в България.

Вижте какви тенденции и предизвикателства на пазара очертаха те:



Вижте нашите имоти ново строителство в София

  прочети повече статии

Сподели
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване