Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Поскъпват жилищата в Стара Загора

2017-12-18   |  http://bnr.bg

Материал: Чуйте цялото интервю тук

През 2017 година се запази тенденцията на стабилизация и съживяване на жилищния пазар в града и региона – коментира за Радио Стара Загора Теменужка Михалева – представител на голяма национална брокерска компания.

Тя уточни, че в региона се наблюдава плавно покачване на цените с ръст от едва 3 процента, за разлика от големи градове като Пловдив, Варна и Бургас, където темповете на ръст са над 10 процента.

Според Михалева, това се дължи на засиленото търсене на жилища от предимно млади семейства. Теменужка Михалева допълни, че най-търсените имоти в Стара Загора са двустайни жилища с цена до 35 000 евро и тристайни апартаменти на цени около 40-45 000 евро.

Разгледайте нашите предложения ново строителство в град Стара Загора


  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване