Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победителите в Годишните награди пред камерата на Bloomberg TV (видео)

2019-03-22   |  bloombergtv.bg, "В развитие"

Bloomberg TV засне коментарите на победителите в Годишните награди на Imoti.net буквално минути след тяхното награждаване в официална церемония, която се състоя на 20.03.2019 г. в София. Вижте какво споделиха те за своите награди и за състоянието на имотния пазар като цяло.

---

Предлагането на жилищни имоти в София определено не може да насмогне на търсенето. Доста знакови комплекси се разпродават изключително бързо - около първата копка част от проектите са разпродадени напълно. Това каза Магдалена Тошева, брокер в Bulgarian Propeties, в интервю за репортера Хюлия Айваз от Годишните награди на Imoti.net, излъчено в предаването „В развитие“.

Според Полина Стойкова, управляващ партньор в Bulgarian Properties, всички очаквания за предстояща икономическа криза, подобна на тази от 2008 г., вече са разсеяни.

„2019 г. започна доста динамично, февруари беше изключително интензивен, с много реализирани продажби на имоти. И към момента индикациите са за един растящ обем на сделките в София, също и в страната. Ръстовете в цените на имотите са близо до нулевите“.

Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net, изтъкна, че времето за продажба и покупка на имот винаги е подходящо, като, разбира се, основно зависи какви са целите на купувача.

Вижте видео:




Вижте нашите предложения за имоти ново строителство в гр. София

  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване