Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажбите в най-луксозния небостъргач започнаха

2017-05-03   |  http://fakti.bg

Един от най-големите комплекси, с които се сдоби центъра на София, е „Миленеум център” до административната сграда на НДК. Безспорно топлокацията изстрелват цените на предлаганите имоти в горния ценови сегмент. Апартаментите могат да бъдат купени в диапазона от 647 304 EUR до 1 353 508 EUR, или срещу 2800-5200 EUR/кв.м, съобщават от агенция Bulgarian Properties.

Комплексът включва 5-звезден хотел, жилищна сграда, търговски център и паркинг на пет нива, разположен между булевардите "Витоша", "Пенчо Славейков" и "България". Цялата площ е 135 000 кв.м. от които:
* 5-звезден хотел с 350 стаи и много различни по големина конферентни зали;
* Луксозна жилищна сграда;
* Търговски център, който ще събере под един покрив най-престижните търговски марки;
* 25 000 кв.м. офиси в отделна сграда.

Жилищната сграда е на 24 етажа с общо РЗП 9 578 кв.м. На всеки етаж са разположени само по два апартамента. Те се издават довършени с висококачествени материали. Централно разположен е 5-звезден хотел, който ще бъде на 32 етажа с 350 стаи и хеликоптерна площадка върху покрива. Височината на тялото е 112 м. Останалите 2 тела са офис сграда на 18 етажа и жилищна сграда на 24 етажа. Така „Милениум Център” се нарежда на 2-ро място по височина в София след небостъргача „Капитал Форт”.

Вижте повече за жилищата в Милениум Център


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване