Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаците проучват всичко подробно

2013-12-09   |  Монитор, 09.12.13

Интересът на руснаците към морските ни курорти и Банско е 3 към 1 в полза на крайбрежието, смята Полина Стойкова от BULGARIAN PROPERTIES.

„33 700 евро е средната цена, на която руснаците са купували жилища по морето през лятото по Черноморието ни”, уточнява тя. По думите й за зимните ни курорти (основно Банско) тя е 25 400 евро.

„Руснаците все по-често си позволяват да инвестират и в сгради в процес на строителство, но това се отнася главно за затворени комплекси, но след внимателно проучване на репутацията на строителя и след като се уверят, че това е наистина качествен проект”, уточнява Стойкова.

„Те не са доверчиви като ирландците. Много внимателно проучват, четат коментари и форуми, имат и предимство, че разбират и написаното на български”, смята Стойкова.



  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване