Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ваканционен комплекс край Созопол съчетава зеленина, море и слънце

2009-09-01   |  Строителство имоти, бр. 31, 3-9.08.2009

Наскоро приключи реализацията на проекта „Серена Резидънс". Луксозният ваканционен комплекс е проектиран и построен в съответствие с най-високите стандарти за качество. Обектът е разположен на хълм в прекрасна местност на Южното Черноморие, която се намира само на 300 м от красивия плаж „Каваци" и на 3 км от центъра на Созопол. Избраният терен за „Серена Резидънс" създава изключителна атмосфера за обитателите му. От зданието, заобиколено от хълмове, много зеленина и дръвчета, се разкрива невероятна гледка към залива. Местоположението създава чудесни условия за отдих сред природата, далеч от гъстозастроените шумни курорти. Друго важно предимство на района е, че комплексът се намира само на 10 км от река Ропотамо и от Национален парк „Ропотамо".

Инвеститор на обекта е „МАПИ 2005" ООД. Архитектурната част е разработена от „Никонсулт" ЕООД. Строителството е изпълнено от „Стар Бат България" ООД. Дейността по продажбата на имотите в комплекса е възложена на „Бългериан Пропертис" ООД.

Разгънатата застроена площ на „Серена Резидънс" е 7696 кв. м. Новопостроеното здание включва 76 апартамента, 19 студиа и един VIP имот, разпределени между четири етажа. Жилищата в комплекса са напълно завършени и модерно обзаведени. Всеки от апартаментите разполага с балкон и с индивидуална климатична инсталация. Интериорните стени са боядисани в светли свежи цветове, а в напълно оборудваните бани са монтирани и душ кабини.

„Серена Резидънс" предлага и допълнителни услуги на обитателите. В обекта са изградени ресторант с 200 места, салон за масажи и фитнес зала.

С управлението на имотите и отдаването им под наем ще се занимава самият инвеститор „МАПИ 2005".

СЕРЕНА РЕЗИДЪНС

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване