Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Свършват ли качествените имоти у нас

2014-12-04   |  www.profit.bg, 04.12.2014

Качествените имоти за продажба са пред свършване, алармираха от водещи агенции за недвидими имоти. Причината за това е ясна – от днес Фондът за гарантиране на влоговете в банките започва да изплаща 3.7 млрд. лв. на вложителите в Корпоративна търговска банка. В последните седмици и месеци на пазара се забелязва повишено търсене на недвижимости, като брокери отчитат и ръст на запитванията и огледите.

Днес решихме да ви представим няколко качествени имота, подходящи както за покупка, така и за отдаването им впоследствие под наем. За сумата от 37 500 евро може да се закупи двустаен апартамент в Княжево. Общата му площ е 72 кв. м, което прави по 521 евро на кв. м.




Предлаганият имот се разполага на трети етаж в сградата от ново строителство. Състои се от хол с кухня, една спалня, баня с тоалетна, два балкона с хубава гледка към Витоша.


Срещу 42 500 евро, или 675 евро на кв. м, може да се придобие двустаен апартамент с площ от 63 кв. м в жк Дружба. Апартаментът, строен през 2014 г., е с източно и североизточно изложение и се намира на пети етаж. Състои се от хол с трапезария, спалня, баня с тоалетна, балкон.

Малко под 50 000 евро може да струва и имот в близост до Bulgaria Mall, намиращ се в квартал Борово.




Маломерният двустаен апартамент е съставен от обзаведен и оборудван кухненски бокс с хол и усвоен балкон, маломерна спалня с вградени мебели, изработени по поръчка, специално за стаята.

В случай, че желаете да закупите имот в центъра на столицата, то би било добра идея да огледате двустаен апартамент на ул. Позитано.




В момента апартаментът се ползва като адвокатска кантора. Той се намира на трети етаж в 7-етажна тухлена сграда. Имотът е в добро състояние, като разполага с PVC дограма, подове с теракот и стени - латекс. Отоплението се осъществява посредством ТЕЦ.

В близост до имота са Министерството на земеделието и бул. Христо Ботев. Неговата цена е 63 800 евро.

Нашумелият комплекс от затворен тип Буена Виста също има какво да предложи. От общо 39-те апартамента свободни са само 11.




"Буена Виста" е комплекс от високо качество, който се състои от четири луксозни сгради на по пет етажа с обща площ от 6 500 кв.м, където са разположени 117 апартамента. Изборът е между апартаменти с площ от 70 до 270 кв. м, сред които студия и жилища с една или с две спални, с функционален и изчистен дизайн за безкрайно разнообразие в обзавеждането.

В случай, че сте фенове на зимните спортове, предлагаме ви апартамент в Боровец, находящ се само на 50 метра от лифтовата станция "Боровец – Ястребец".




Имотът е с цена от 55 000 евро, като той предлага гарантиран наем в размер на 1500 евро за зимния сезон. Този доход обаче е чист приход за собствениците на имота, след платени разходи за комунални услуги, но не включва такса поддръжка, която е 9.11 евро на кв.м на година.

Затвореният комплекс Флора предлага и едностаен апартамент от 52.84 кв. м за сумата от 32 000 евро.




  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване