Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ 5 на сградите в елитния кв. Лозенец

2018-04-12   |  http://profit.bg

Profit.bg направи класация на топ 5 на най-добрите сгради ново строителство в елитния столичен квартал Лозенец. Топ комплекси и престижни жилищни сгради, които BULGARIAN PROPERTIES предлага без комисионна от купувача, влязоха в тази класация. Вижте какво написаха в икономическия портал profit.bg за тях.

----

Лозенец е смятан от мнозина за един от най-престижните жилищни квартали в София. В него са разположени плувен комплекс Спартак, Хотел Маринела, магазини и места за хранене, бул. Арсеналски, ул. Богатица, бул. Джеймс Баучер, търговски центрове и метростанции, а близостта му до центъра го прави още по-желан от бъдещите новодомци.

Днес ще ви представим пет от най-добрите сгради в квартала. Вижте ги:

Завършена сграда до хотел Маринела и Южния парк

Сградата разполага с 9 двустайни, 9 тристайни и 2 четиристайни апартамента, с асансьор марка KONE, с луксозна кабина и модерни общи части с висококачествени настилки от гранит.

Строителството включва окачена вентилируема фасада от HPL, 6-камерна PVC дограма Salamander - 94 mm, троен стъклопакет, четирисезонно стъкло. Отоплението е с ТЕЦ и монтирани радиатори.

Жилищата предлагат красива гледка към града и планината.

Луксозна сграда в процес на строителство до Южния парк

Луксозна жилищна кооперация, предлагащa апартаменти за хора с високи изисквания към стандарта на живот. Непреходна спрямо показателите си локация в приятната и тиха част на района, в близост до хотел Маринела, с лесен достъп до хотел Хемус, метростанции Джеймс Баучер и Европейски съюз, до Южен Парк и парк Резиденция Лозенец, плувен комплекс Спартак и други.

Сградата включва общо 20 апартамента с 24 паркоместа. Акт 16 на сградата се очаква през следващата година, а цени и
повече информация за нея можете да видите тук.

Уникалността на мястото и терена провокира идеята за свобода на избора – естественият хълм на метри от Южния Парк осигурява лукса да се наслаждаваш на панорамни гледки към Витоша и центъра на София.

Бутикова сграда до Семинарията

Сградата е на 6 етажа с предвидено ниво за подземни гараж. Кооперацията е в строеж, почти е достигната кота 0. Издигането на груб строеж се очаква в края на 2018 г., а Акт 16 - през есента на 2019 г.

Сградата е изключително аткрактивна за инвестиция
благодарение на ключовото си местоположение. Недалеч от сградата са разположени няколко спирки на градския транспорт. В района има също престижни училища и детски градини, спортна зала и тенис корт Малееви и болница ТОКУДА, няколко аптеки и множество магазини. Около сградата има разнообразие от хранителни магазини, кафенета, ресторанти.

Схемата на плащане предвижда 30% от сумата да се заплати на предварителен договор, както и по 10% на всяка плоча.

София Ленд Резидънс

Вече ви информирахме за този комплекс. Причината отново да го споменем е, че това е един от най-добрите проекти на жилищния пазар в момента в София.

София Ленд Резидънс е затворен жилищен комплекс
, състоящ се от 8 сгради и общо 249 просторни апартамента, осигуряващи гледки към Витоша и Борисовата градина.

Вътрешният парк на комплекса е разположен върху 17 декара с водни огледала, алеи и декоративна растителност. Озеленяването включва висока и ниска дървесна растителност, цъфтящи и ниски храсти с жив плет.

Предвидени са алпинеуми със сезонни цветя, покривни растения и трева, парково осветление с видео-наблюдение, метална ограда с двойни профили, поливна система и градинско оборудване.

Последен наличен апартамент в бутикова сграда до Семинарията

Сградата е със смесено предназначение - предвижда кафе-клуб, салон за красота, офиси и апартаменти, външни паркоместа.

Предлаганото последно жилище е мезонет от 223 кв. м с включено паркомясто.

В цената му е включено завършване „до ключ“.

Вижте всички топ оферти на BULGARIAN PROPERTIES в кв. Лозенец


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване