Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ имот в чужбина: планинска вила във Франция

2015-12-16   |  http://profit.bg, 15.12.2015

Планинската триетажна вила, която е днешният ни Топ имот в чужбина, е построена през 1850 г. Тя е подходяща за развиване на туристически бизнес.

На нулевия й етаж се намират вестибюл, стълбище към първия етаж, телевизионна стая, още две стаи с отделни бани и тоалетни, както и стая за ски оборудване и сервизно помещение. На първия етаж се намират двойна стая с подово отопление, баня, балкон, килер под стълбището и добре оборудвана кухня. Там са разположени още всекидневна/трапезария с камина и още две стаи с отделни бани и тоалетни. На втория етаж се намира офис зона, както и и апартаментът на собственика на къщата. Има и просторно помещение с подово отопление, баня с душ кабина, мивка и тоалетна.

Апартаментът на собственика се състои от хол, мансарда, спалня и баня с тоалетна.

Към имота има затревена площ, зеленчукова градина, монтирана беседка и рекичка.

Има възможност за паркиране на няколко коли. Имотът се намира в Монрьон, част от Portes du Soleil Ski Domain, чиято ски зона включва впечатляващите 650 км писти. Къщата се предлага на цена от 875 000 евро.

Вижте офертата на имота на нашия сайт


  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване