Контакти
0

Топ имот в чужбина: планинско шале край френските писти

2015-12-08   |  www.profit.bg, 08.12.2015

Днешният Топ имот на седмицата е планинска къща, построена и оборудвана по най-висок стандарт. Шалето се намира в Saint Francois Longchamp, част от ски зоната Grand Domaine, включваща писти с обща дължина от 168 км.

Къщата е част от ваканционен комплекс шалета, като входът към имота минава през централната рецепция на комплекса. Луксозната къща се намира на 10 м от пистата и 50 м от китно планинско селище.

Всички удобства, като ресторанти, барове и места за отдих и забавление, се намират на пешеходно разстояние от вилата.

В строителството на имота са използвани местни видове дърво и камък, за да се запази планинската атмосфера.

Къща разполага с 5 спални, като в нея могат да се настанят 10 души. Разпределението включва голяма отворена трапезария с кът за отдих, напълно оборудвана кухня на партерния етаж. От това ниво се излиза на просторна южна тераса.

На нулевото ниво има тоалетна и голям гардероб плюс ски гардероб, оборудван с инсталация за сушене за обувки. На долния етаж са разположени 3 спални и две бани, на горния етаж са разположени още 2 спални и 1 баня плюс тераса. Четири от стаите са обзаведени с двойни легла, а в едната стая са поставени двуетажни легла.

Имотът се предлага на цена от 599 000 евро.

Разгледайте оферта на този имот

  прочети повече статии

Сподели
Tech Park Residence - ново строителство до София Тех Парк
Изберете своя нов дом в комплекс от най-ново поколение в района на София Тех Парк!
Уют и комфорт на обитаване в модерна сграда с перфектна локация близо до The Mall, множество офис сгради и бъдеща метростанция. Напредващо строителство!
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Изберете комплекс Vitosha View за ваш нов дом! Отлични цени и качество на строителството, характерно за имоти в най-високия ценови клас. Модерна визия и внимание към всеки детайл. Функционално вътрешно разпределение с оптимално усвояване на пространствата. Минимални общи части. Чисто нова инфраструкрура. Зеленина и гледки към планината и града. Всичко това ще намерите само във Vitosha View!
Вижте още

Изпратете запитване