Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ имот в чужбина: планинско шале край френските писти

2015-12-08   |  www.profit.bg, 08.12.2015

Днешният Топ имот на седмицата е планинска къща, построена и оборудвана по най-висок стандарт. Шалето се намира в Saint Francois Longchamp, част от ски зоната Grand Domaine, включваща писти с обща дължина от 168 км.

Къщата е част от ваканционен комплекс шалета, като входът към имота минава през централната рецепция на комплекса. Луксозната къща се намира на 10 м от пистата и 50 м от китно планинско селище.

Всички удобства, като ресторанти, барове и места за отдих и забавление, се намират на пешеходно разстояние от вилата.

В строителството на имота са използвани местни видове дърво и камък, за да се запази планинската атмосфера.

Къща разполага с 5 спални, като в нея могат да се настанят 10 души. Разпределението включва голяма отворена трапезария с кът за отдих, напълно оборудвана кухня на партерния етаж. От това ниво се излиза на просторна южна тераса.

На нулевото ниво има тоалетна и голям гардероб плюс ски гардероб, оборудван с инсталация за сушене за обувки. На долния етаж са разположени 3 спални и две бани, на горния етаж са разположени още 2 спални и 1 баня плюс тераса. Четири от стаите са обзаведени с двойни легла, а в едната стая са поставени двуетажни легла.

Имотът се предлага на цена от 599 000 евро.

Разгледайте оферта на този имот

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване