Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ имот в чужбина: средновековна резиденция във Франция

2015-11-04   |  www.profit.bg, 03.11.2015

В тази френска средновековна резиденция, която е днешният ни Топ имот в чужбина, са съчетани комфорт и съвременни удобства с оригинална ренесансова архитектура от 12 век.

Старинният дом е реновиран, но са запазени неговите дебели от 60 до 90 см стени, масивен дървен гредоред и красива камина. На партера в основната къща се намират офис, антре, кухня с двойни френски врати, водещи към трапезарията и градината. На това ниво са разположени още трапезария с двойни френски врати, водещи към хола и стълбището към горния етаж, хол с голяма камина и двойни френски врати, водещи към градината, както и баня, тоалетна и сервизно помещение.

На първия етаж къщата предлага просторна гостна с голяма камина, 7 спални със самостоятелни санитарни възли/бани, перално помещение и тоалетна. Отвореното таванско помещение на горното ниво с два мансардни прозореца е напълно готово за ползване и усвояване.

В къщата е направен ремонт на покрива, поставени са изолации през 2004 година. Към имота има още и външни постройки. Основният каменен навес позволява допълнително надстрояване на 3 етажа. Към него има втора каменна плевня на 2 етажа, както и оригинален тютюнев навес Perigourdine.

Резиденцията разполага със закрит паркинг за 2 коли с работилница, както и покрита тераса, построена от масивен дъб през 2004 година. Имотът има просторен двор с басейн със солена вода.

Резиденцията се предлага от BULGARIAN PROPERTIES на цена от 954 000 евро.

Разгледайте офертата на тази уникална резиденция

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване