Топ имот в чужбина: средновековна резиденция във Франция

2015-11-04   |  www.profit.bg, 03.11.2015

В тази френска средновековна резиденция, която е днешният ни Топ имот в чужбина, са съчетани комфорт и съвременни удобства с оригинална ренесансова архитектура от 12 век.

Старинният дом е реновиран, но са запазени неговите дебели от 60 до 90 см стени, масивен дървен гредоред и красива камина. На партера в основната къща се намират офис, антре, кухня с двойни френски врати, водещи към трапезарията и градината. На това ниво са разположени още трапезария с двойни френски врати, водещи към хола и стълбището към горния етаж, хол с голяма камина и двойни френски врати, водещи към градината, както и баня, тоалетна и сервизно помещение.

На първия етаж къщата предлага просторна гостна с голяма камина, 7 спални със самостоятелни санитарни възли/бани, перално помещение и тоалетна. Отвореното таванско помещение на горното ниво с два мансардни прозореца е напълно готово за ползване и усвояване.

В къщата е направен ремонт на покрива, поставени са изолации през 2004 година. Към имота има още и външни постройки. Основният каменен навес позволява допълнително надстрояване на 3 етажа. Към него има втора каменна плевня на 2 етажа, както и оригинален тютюнев навес Perigourdine.

Резиденцията разполага със закрит паркинг за 2 коли с работилница, както и покрита тераса, построена от масивен дъб през 2004 година. Имотът има просторен двор с басейн със солена вода.

Резиденцията се предлага от BULGARIAN PROPERTIES на цена от 954 000 евро.

Разгледайте офертата на тази уникална резиденция

  прочети повече статии

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване