Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Представяме топ комплексите ново строителство в София

2019-04-15   |  BULGARIAN PROPERTIES

На форума "Шумът на парите", който ще се проведе на 16 и 17-ти април в зала 6 на НДК. Вход за посетители - безплатен. Заповядайте!

Кои са едни от най-актуалните комплекси ново строителство в София?

Отговорът на този въпрос ще ви дадат консултантите на BULGARIAN PROPERTIES, които ще бъдат на ваше разположение на изложбения щанд на компанията по време на 10-ото издание на икономическия форум Шумът на парите.

Кои са комплексите, за които ще получите повече информация от нашите брокери на място?

Модера Резидънс в кв. Витоша

Затворен комплекс с 6 дка собствен парк. Това е най-продаваният комплекс на агенцията за 2018 г. Намира се в кв. Витоша в София и строителството му напредва, а пълно завършване се очаква в края на 2019 г.

Vitosha View в кв. Кръстова вада

Eмблематичен комплекс в полите на Витоша в кв. Кръстова вада. След успешната реализация на първите четири сгради, към момента в продажба е сграда E. Тя вече разполага с разрешително за строеж и предстои да стартира.

Park View Residence в кв. Банишора

Комплекс в централен район близо до метро, разположен в кв. Банишора. Главен изпълнител е ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, а строителството напредва. Атрактивни цени и богат избор.

AMur Residence в кв. Манастирски ливади

Нов комплекс на ул. Мур в Манастирски ливади, който предлага семейни жилища в спокойна среда, същевременно близо до бул. България и всякакви градски удобства. Комплексът ще разполага с магазини на партера, както и с озеленен вътрешен двор от 1.5 дка за собствениците на жилища в него.

Старлайт в ж.к. Лагера

Затворен комплекс от висок клас, който ще разполага със собствен открит басейн и зелени площи. Разположен в предпочитан район на София, близо до метростанция Красно село.

Царица Йоанна в жк Люлин 2

Жилища в завършена сграда ново строителство с акт 16 от 635 евро/кв. м, които в момента са на специални промоционални цени.

Ново! GM Home в кв. Дианабад

Най-новият комплекс на пазара, разположен в престижния район в кв. Дианабад до метростанция Г.М. Димитров. Неговото официално представяне ще се състои именно по време на 10-ото издание на форума Шумът на парите.


Вижте всички наши топ оферти ново строителство


  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване