Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Вашият нов дом в полите на Витоша ви очаква

2018-10-11   |  http://profit.bg

Преди около 3 г. в София стартира един амбициозен проект, който днес е все по-близо до пълното си завършване. Неговото име е Vitosha View и то вече е познато на голяма част от търсещите своето ново жилище.

Гледката към Витоша, бъдещата станция на метрото, която ще е в близост до комплекса, както и отличната инфраструктура и високият клас на строителството правят Vitosha View отлично място за живот в София.

Пресечната точка на класическа градска среда и непосредствена близост до планина създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация, и красиви градини с много зеленина.

Напълно разпродадените първи три сгради на комплекса A, B и C, както и намаляващият брой на свободни жилища в сграда D, още веднъж потвърждават успеха на проекта, който е дело на Михаил Чобанов, строителен предприемач, основател и собственик на BULGARIAN PROPERTIES и Ангел Ангелов, основател и ръководител на едно от най-успешните архитектурния студия в България – Джениг студио.

От вчера в продажба са пуснати и жилищата от петата сграда – Е. Тя ще бъде с осем типови етажа, на всеки от които са разположени четири двустайни, четири тристайни апартамента и едно студио. В проекта са предвидени възможности за обединяване на различните обекти, с което изборът нараства на 11 вида различни апартаменти на типов етаж.

Също така, при различните варианти има възможност за образуване на многостайни апартаменти с цел да имате възможност да намерите вашия мечтан дом, именно в комплекс Vitosha View.

Vitosha View бе обявен за най-добър жилищен проект в годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2015 г., а през 2016 и 2017 г. оглавява класацията за Най-продаван комплекс на имотната агенция.

Вижте повече за Витоша Вю


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване