Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Полина Стойкова пред БНР: Виртуални огледи в помощ на имотния пазар

2020-12-02   |  bnr.bg

Освен негативите, пандемията провокира и положителни промени основно в дигиталното пространство. Ако сте решили да си купувате имот, вече няма нужда да обикаляте всяко едно жилище, което има дори и малък потенциал. Виртуалният оглед на имоти дава ясна представа какво можем да си купим.

“Възможностите за оглед от разстояние в момента вече са три - оглед по вайбър, чрез видео връзка или заснето видео, както и виртуална разходка с 360-градусови панорами, при които човек може спокойно да се разхожда, а може да се гледа и през 3D очила - което създава усещането, че си вътре”, казва Полина Стойкова – изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този тип презентация на имота създава и по-голямо доверие и то на фона на зачестили обяви, които са с “крадени” снимки от други обяви.

“Презентацията на имота става много по-достоверна и по-представителна. Няма как да заснемем, нещо, което не е реално. Особено с 360-градусова панорама няма как да скриеш нищо от един имот. ако при снимките може да заснемеш под определен ъгъл или да се пропусне един детайл, докато при 360-градусовата панорама можеш да завъртиш и да видиш”, допълва Полина Стойкова.

Още за иновацията чуйте в разговора на Александра Илиева:


Посетете с виртуален оглед къщата в Стария Несебър още СЕГА:



Разгледайте нашите имоти с виртуален 360-градусов тур


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
В продажба са жилища в един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Една бъдеща емблема на столицата, която ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище още сега - при максимално голям избор!
Вижте още
Купете собствен имот на морето - осигурете си по-дълго лято!
Наслаждавайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване