Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Детайлно за имотния пазар по Bloomberg TV с Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES

2017-10-24   |  bloombergtv.bg

Материал: bloombergtv.bg

Имотният пазар изключително бързо реагира на нарасналото търсене и строителните предприемачи бързо се намесиха и осигуриха доста проекти за жилищни сгради във всички квартали на София. Това каза изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

Може да се каже, че след кризата най-много издадени разрешителни за строеж в София на жилищни сгради имаше през второто тримесечие, допълни още тя.

„Те надвишиха 200 броя, което всъщност излезе на пазара като продукция през третото тримесечие и вече имаше разнообразие от сгради ново строителство – нещо, което купувачите изключително много търсят“.

По думите ѝ към този момент се наблюдава, че сегашното търсене абсорбира с нормален темп предлагането, като дори купувачите започват да се забавят с вземането на решения поради по-големия избор.

„Така че това доведе до уравновесяване на пазара и достигане на една равновесна цена от около 1000 евро за София, на която като че ли този процес по бързо поскъпване на имотите започна да се забавя“.

Вижте интервюто, излъчено по BloombergTV:



Вижте нашите имоти ново строителство в София

Вижте нашите оферти в морските курорти

Вижте имотите за продажба в планински курорти


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване