Контакти
0

Недвижими имоти в района на Николаево продава и отдава под наем

Николаево е живописно и хълмисто село, част от община Стражица, област Велико Търново. Селото се намира на около 10 км от град Стражица и на около 50 км от Велико Търново. Имотният пазар в селото и района не предлага изключително голям избор, но BULGARIAN PROPERTIES ще намери имота, който търсите.

В селото има няколко магазина, заведение и пощенска служба, както и автобус до най-близкия град. Това, което прави селото още по-привлекателно за покупката на имоти е близостта му до няколко язовира - Бойка, Водица и др. АКо решите да купите къща, вила или парцел в района ще можете да се наслаждавате на риболов, лов, езда, колоездене и др.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Работещ мотел-ресторант на прохода Хаинбоаз Близо до гр. Стара Загора , Хаинбоаз Бизнес имот със стратегическо положение Представяме Ви успешно работещ мотел – ресторант, разположен на прохода Хаинбоаз, само на 10 км от гр.Гурково и на 59 км от Стара загора. Велико Търново отстои на 51 км от тук. Само на 5 км разстояние се намира туристическо селище Лява река. През територията на общината преминава ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване