Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

15 години BULGARIAN PROPERTIES

2018-03-08

Днес BULGARIAN PROPERTIES навършва 15 години!

През вече далечната 2003 г. BULGARIAN PROPERTIES стартира своя бизнес, като беше една от първите имотни агенции със собствен уебсайт за реклама на имоти в онлайн пространството и сред първите, които откликнаха на интереса на чуждестранни купувачи към имоти в България.

Гордеем се, че допринесохме за развитието на имотния пазар, като спомогнахме за пренасянето му онлайн, внесохме нова култура и стандарти на работа и популяризирахме имотите в нашата страна сред купувачи от целия свят. И не спираме да го правим и до днес!

За 15 години успяхме:


  • Да публикуваме над 100 000 имота за продажба и под наем в София и цялата страна
  • Да открием над 20 офиса в страната и чужбина
  • Да обслужим клиенти от над 70 страни по света
  • Да осъществим продажби на хиляди имоти с милиони квадратни метри застроена площ
  • Да превърнем нашия уебсайт в сайт номер 1 за търсещите имоти в България
  • Да се утвърдим като авторитетна агенция, доверен партньор при покупка, продажба и наем на имот.

Не се уплашихме от кризата и дори излязохме по-силни и мотивирани от нея. Не спирахме да работим, за да ви предложим най-доброто на пазара. Променяхме модела на бизнеса си, за да го правим по-добър и не спирахме да търсим нови пазари.

Бяхме едни от първите, които анонсираха, че пазарът се възстановява и навлиза в нов етап на развитие и че е време за вложение в имот.

Бяхме и първите, които подадоха ръка на сериозните строителни предприемачи и инвеститори и им предложиха професионално партньорство за реализацията на техните обекти ново строителство. Резултатите не закъсняха - вече можем да се похвалим с напълно разпродадени обекти в София и страната, успешни продажби на ексклузивните ни обекти и позициониране като водеща агенция за продажба на имоти ново строителство, при това без комисионна от купувача!

Всичко това с една единствена цел - да носим полза на нашите клиенти и партньори и да бъдем професионалистите, от които те имат нужда, ценят и уважават!

Уверени сме, че има още много, с което да подпомогнем развитието на имотния пазар и бизнеса с недвижими имоти. Разполагаме с много опит, знания и увереност да посрещнем предизвикателствата, които ни предстоят.

Благодарим ви, че сте наши клиенти, партньори и приятели!

Купувате или продавате, можете да разчитате на нас!

Вижте как отпразнувахме годишнината



Вижте нашите топ оферти ново строителство в София

Топ оферти ново строителство в Пловдив

Топ оферти в планинските курорти

Топ оферти в морските курорти


  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване