Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец декември 2023

2023-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции.

Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година.

Вижте видео интервю с изпълнителния ни директор тук и обзор на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите". В тях ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит.

2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година.

И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате!@bulgarianproperties 🎄🌟 БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 🌟 🎄 🎉 С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции. 📈 Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година. 📹 Вижте видео интервю с изпълнителния директор тук: 👉https://bgproperti.es/Imoten-Obzor-2023 и обзора на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите": 👉📹 https://bgproperti.es/Polina-Stoykova-dirbg Тук ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит. 🎯 2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година. 👏 И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате! #БрокериНаМесецНоември #ИмотенПазар #УспешниСделки #БългарскитеИмоти #20години #BulgarianProperties #BP2023 ♬ original sound - BULGARIAN PROPERTIES  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024
последни новини
Колко струва моят имот?

През 2023 г. имотният пазар у нас продължи да расте, отбелязвайки средни ръстове от 21%. С успокояването на инфлацията и плавното покачване на лихвените нива анализаторите прогнозират тези темпове на растеж да се забавят през 2024 г., поставяйки сектора в ново плато на по-високи цени.

И докато през последните години търсенето и предлагането беше основно фокусирано върху новостроящи ...

19 Февруари, 2024
последни новини
Стартирахме продажбите във Феста Чамкория Форест Резиденс в Боровец, без комисионна от купувача!

Имаме удоволствието да обявим старта на продажбите на апартаменти в един от най-престижните ваканционни комплекси в сърцето на Боровец - Феста Чамкория Форест Резиденс.

Вижте комплекса тук

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивна агенция по продажбите и маркетинга на този изключителен проект, което още веднъж доказва нашата отлична репутация и л...

15 Февруари, 2024
последни новини
Увеличават се издадените разрешителни за строеж, най-много са в София

През четвъртото тримесечие на 2023 г. местните администрации са издали разрешителни за строеж на 2 275 жилищни сгради с 16 788 жилища в тях и 1 880 330 кв. м разгъната застроена площ (РЗП), на 22 административни сгради/офиси с 86 343 кв. м РЗП и на 1 261 други сгради с 881 042 кв. м РЗП, съобщава Националният статистически институт.

Спрямо предходното тримесечие издадените разрешите...

05 Февруари, 2024

Изпратете запитване