Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец февруари 2024

2024-02-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Първият месец на 2024 г. мина като миг и настъпи моментът да представим нашите истински имотни шампиони, които с гордост ще носят титлата "Брокер на месеца"!

Годината започна успешно за пазара на недвижими имоти с голяма активност, огледи и успешни сделки в цялата страна.

Представихме множество данни, анализи и статистики за пазара, участвахме като експерти в национални телевизии и радиа и предоставихме обобщения и прогнози. Наскоро Агенцията по вписванията публикува данни за броя на сделките с недвижими имоти, които показват, че обемите в София, Пловдив, Русе, Банско и други градове в страната започват да нарастват след няколко поредни тримесечия на спад. Същевременно, нашите данни показват, че ръстовете в цените се забавят.

Всичко това ни кара да очакваме поредна активна година за сделките с имоти. Растежът на цените ще се забави до около 5% в София и 5-10% за останалата част на страната.

Вече е достигнат пикът на цените, което го прави идеален момент за продажба на вашия имот, докато търсенето остава силно.Обявете своя имот за продажба с нас!

Доверете се на нашия опит и доказани резултати! Свържете се с нашите брокери за помощ при покупка, продажба или наем на имот, за да си осигурите бърза и безпроблемна сделка.

Следете ни, за да сте винаги добре информирани за пазара.

А сега да посрещнем брокерите на месец февруари!
  Още новини

Сподели
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024
последни новини
Колко струва моят имот?

През 2023 г. имотният пазар у нас продължи да расте, отбелязвайки средни ръстове от 21%. С успокояването на инфлацията и плавното покачване на лихвените нива анализаторите прогнозират тези темпове на растеж да се забавят през 2024 г., поставяйки сектора в ново плато на по-високи цени.

И докато през последните години търсенето и предлагането беше основно фокусирано върху новостроящи ...

19 Февруари, 2024
последни новини
Стартирахме продажбите във Феста Чамкория Форест Резиденс в Боровец, без комисионна от купувача!

Имаме удоволствието да обявим старта на продажбите на апартаменти в един от най-престижните ваканционни комплекси в сърцето на Боровец - Феста Чамкория Форест Резиденс.

Вижте комплекса тук

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивна агенция по продажбите и маркетинга на този изключителен проект, което още веднъж доказва нашата отлична репутация и л...

15 Февруари, 2024

Изпратете запитване