Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES обяви най-продавания комплекс ново строителство за 2022 г.

2022-12-13   |  BULGARIAN PROPERTIES


Новото строителство продължи да бъде най-предпочитано и през изминаващата година. Като лидери в продажбата на сгради и комплекси ново строителство, ние от BULGARIAN PROPERTIES спазвме създадената от нас традиция и за пореден път обявяваме най-продавания комплекс през годината.

🏆 Победителят в класацията ни за 2022 г. е един от най-мащабните жилищни проекти на пазара в София:

𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐤

Освен мащабите на проекта, 🌳 предвиденото парково пространство, отлично местоположение и страхотни гледки, 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐤 заслужи вниманието на купувачите със своята уникална концепция, конкурентни цени и видим напредък на строителството.

🔑 В резултат, само за няколко месеца от старта си през месец юли той успя да се превърне в хит в продажбите. Към момента над 40% от наличните жилища в първата фаза на проекта са вече продадени!

Възползвайте се от възможността да изберете от оставащите налични жилища в един вълнуващ проект, който обещава да се превърне в новата емблема на София!


𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐤 е мащабен затворен комплекс от 7 сгради, 872 жилища и 12 000 кв.м. парк, който ще ви пренесе в атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк.

Той е с отлично местоположение в бързо развиващия се кв. Банишора - на ул. Скопие до магазин Кауфланд.

Комплексът ще разполага с паркова среда от близо 12 дка, която ще бъде богато озеленена, ще има алеи за разходка, площадки за игра и кътове за отдих. За удобството и комфорта на живущите ще се грижат и над 30 търговски обекта в рамките на комплекса.

Все още има наличен избор от жилища с отлични разпределения:
- Двустайни апартаменти от € 86 058
- Тристайни от € 125 705
- Четиристайни от € 237 172

Предлагат се гъвкави схеми на плащане, вкл. схема с вноска от 25% и 75% на Акт 16. Особено важно предимство е, че за спокойствие на купувчите в предварителния договор е заложена клауза, че договорената цена е крайна и не подлежи на промяна.

Притежателите на дом в 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐤 ще се наслаждават на спокойствие и комфорт. Комплексът ще бъде без автомобилен трафик, а паркирането е подсигурено в подземен паркинг с нас 1 000 места, както и над 300 велопаркоместа.


Строителството напредва с бързи темпове, изпреварващи поставените срокове!

Главен изпълнител е Електрисити ЕООД. Проектът се реализира в партньорство с UniCredit Bulbank.

Маркетингът и продажбите са поверени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на имоти ново строителство. По този проект компанията работи БЕЗ комисионна от купувача!

Разгледайте подробна информация и налични жилища в 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐤

Ако искате и ваш проект да участва в годишната ни класация, обявете го за продажба с нас!

  Още новини

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Отворихме офис в сърцето на Дупница: Посетете ни на ул. Княз Борис I, номер 1!

Новият ни офис в Дупница отвори врати! Той е разположен в центъра на града, на ул. Княз Борис I, номер 1, етаж 1 - срешу ГУМ.

Този стратегически ход е част от нашата мисия да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти и да предоставяме висококачествени услуги на местно ниво както за купувачи, така и за продавачи.

В новия ни офис клиентите ще могат да с...

28 Март, 2024
последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024

Изпратете запитване